22.9.2009

Seksikkyys on korvien välissä!

Moni meistä haluaa olla seksikäs ja viettelevä - ainakin silloin kun kysymys on siitä unelmien elmänkumppanin kaappaamisesta itselleen tai suhteen pitämisestä mielenkiintoisena. Nykypäivän media tekee seksikkyydestä myös muodikkaan asian, mikä ei mielestäni ole kyllä aina positiivinen asia.

Seksikkyys on paljon muutakin kuin kauniit kasvot, hyvä kroppa tai paljastavat vaatteet. Seksikkyys lähtee asenteesta ja tätä asennetta keho viestittää. Toiset astuessaan huoneeseen saavat sinut vain sanomaan "Vau!", etkä edes osaa heti sanoa mistä se johtuu. Joillakin on vain sitä jotain.

Seksikkyys on varmuutta itsestään ja omasta seksikkyydestään, ilman leuhkuutta. Jokaisella seksikkyys tulee esille luonnollisena, omaan persoonallisuuteen sopivana kun se on tasapainossa ja olet itse tasapainossa itsesi kanssa. Eikä se tarkoita sitä, että mainostaisit seksikkyyttäsi. Voit olla seksikäs vaikka pukeutuisit vanhoihin farkkuihin ja t-paitaan.

Nyt siis tunnistamaan ja hyväksymään omaa seksikkyyttä, tuomaan se esille luonnollisesti ja kaappaamaan se unelmien prinssi tai prinsessa tai hurmaamaan uudelleen jo olemassa oleva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti