11.2.2010

Kylpylässä opittua

Lomailin yksin, joten minulla oli todellakin aikaa "kytätä" muita kylpylän käyttäjiä. Erinäisiä asioita, joita en tällä blogilla viitsi kertoa tapahtui muutaman päivän sisällä, jotka saivat minut ajattelemaan muita kylpylän käyttäjiä, erityisesti lapsia ja heidän vanhempiaan.

Kun olemme jossain perheen tai kaverin kanssa, emme huomaa mitä ympärillämme tapahtuu. Emme pysty seuraamaan muita. Jos sinulla on mahdollisuus, ota aikaa ja seuraa ympäristöäsi. Älä sulje silmiäsi ja pidä mielesi avoimena. Voit nähdä asioita, joita et haluaisi edes huomata.

Kylpylät ovat yksiä parhaimmista paikoista henkilöille, jotka ovat esimerkiksi seksuaalisesti kiinnostuneita lapsista ja nuorista tytöistä tai pojista. Vanhempien tehtävä on pitää tarkkaa huolta lapsistaan ja välttää toimintaa, joka altistaa lapsen näiden tirkistelijöiden katseille. Kuka vanhempi haluaa että joku kyttää hänen lastaan?

Suomalainen avoin kulttuuri, jossa mennään Roomalaiseen saunaan alasti ja pienet tytöt voivat mennä isiensä kanssa miesten puolelle saunaan, antaa valtavat mahdollisuudet sairaille ihmisille toteuttaa haaveitaan ja fantasioitaan. Voimme ummistaa silmämme tältä, mutta jos olemme tarkkaavaisia, voimme huomata että tätä oikeasti myös tapahtuu.

Joskus kannattaa olla kärpäsenä katossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti